Massage

 

Behandlingen 

Massage behandlingen er en dybdegående fysiurgisk kropsmassage, som virker afspændende og lindrende på spændte muskelfibre. Når ens muskler masseres , smidiggøres de tykke og spændte muskelfibre, der før lukkede for blodomløbet .

Massagen kan desuden bidrage til at:

Løsne infiltrationer

Fjerne hold i nakken

Fjerne ledsmerter

Øge blodcirkulationen

Forebygge skader

Behandle sportsskader

Forstærke immunforsvaret

Lindre PMS smerter

Reducere stress (hovedpine, myoser, overfladisk vejrtrækning)

Reducere ADHD uro

Reducere arvæv (nyopereret)

Reducere hudproblemer

Reducere søvnbesvær

Børn og unge 

Det er ikke kun voksne, der kan få øget fysisk og psykisk velvære af massage. Børn og unge har også stor glæde af det, eksemplevis efter at have båret tunge skoletasker, i forbindelse med sportsskader eller blot for at afstresse.

Touch Research Institute ved universitetet i Miami har lavet flere undersøgelser om massage til børn og teenagere, og resultaterne er ikke overraskende. Efter regelmæssig massage á blot 15 minutters varighed følte børnene sig mere opmærksomme og tilfredse med sig selv. Også undersøgelser med børn som har ADHD beviste, at regelmæssig massage øgede børnenes koncentrationsevne, og de følte sig generelt mere glade.

Hvad er mit ansvar som klient? 

Når du booking din tid, bedes du oplyse os om særlige ønsker, overfølsomhed eller allergier, hvis du er gravid eller ammer, eller tager nogen form for medicin.